donderdag 13 maart 2014

28 april 4de OPENworkshop.EGD MEIvakantie editie!

Open workshop.EGD
Opzoek naar iets leuks om te doen in de school vakantie wat leuk is voor jong en oud? Of iets van samen kan doen in de Meivakantie? Doe dan mee de Stencil Art & Graffiti Workshop van Egbert.EGD!

Bij deze * OPEN WORKSHOP kan je je al inschrijven vanaf 1 persoon, maar natuurlijk ook samen met je zoon of dochter, partner, vader of moeder!

De workshops worden gegeven door Egbert Scheffer in het Havenkwartier Deventer en het is ongeveer dezelfde workshop als dat hij geeft bij zijn bedrijfsuitjes of kinderfeestjes. Alleen nu hoef je niet meer voor minimaal 6 personen te betalen. Je betaalt gewoon voor jezelf en kiest je eigen formaat schilderdoek.

Deze OPEN workshop voor volwassenen (en eventueel kinderen) bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. De deelnemers maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen zij zelf een doek in eigen gekozen formaat doek beschilderen. (Bekijk video's van workshops om een goed beeld te krijgen).
Kosten voor de workshop:

Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen + koffie, thee en ranja en wat lekkers.
€ 35,- per volwassene, (exclusief schilderdoek)
€ 15,- per kind, (exclusief schilderdoek)
Voorbeeld extra kosten voor schilderdoek:
een schilderdoek van 30 x 30 cm: € 5,- per stuk. (Dit formaat word aanbevolen)
een schilderdoek van 60 x 80 cm: v.a. ongeveer € 10,- per stuk. (dit is de maximale grote i.v.m met de ruimte in het atelier)

Vraag andere mogelijkheden op via de mail.
De workshop duurt ongeveer 2 uur.

* Er zullen meer data volgen, via Facebook. Of mail naar e.scheffer@egbertegd.nl, dan kan Egbert je op de hoogte houden van de nieuwe data. Ik zal verschillende dagen en tijden aanhouden om een zo divers mogelijk aanbod data te bieden.

Interesse in deze OPEN-workshop? Neem zo snel mogelijk contact met Egbert op om je als geïnteresseerde in te schrijven. Via e.scheffer@egbertegd.nl of 0624416387.

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. Tijden en datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat het aantal deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en mee doen!
INFO:
Datum: maandag 28 april 2014 (Mei vakantie)
Tijd: start: 15:00 tot ongeveer 17:00uur *
Lokatie: Atelier.EGD // Havenkwartier // Oude DAVO gebouw, 
Mr. H.F. de Boerlaan 151, 7411 AH, Deventer
Contact persoon: Egbert Scheffer,  e.scheffer@egbertegd.nl,  06 244 16 387


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share